Hypnoterapi & Regressionsterapi


Gerd Clair

Gerd Clair
Certifierad Hypnoterapeut
HYPNOTERAPI
Hypnos är ett helt naturligt tillstånd som vi hamnar i dagligen. Det är samma tillstånd som när du lever dig in i en bra film eller en bok. Kanske har du upplevt att du sitter och tittar på film och du vet med dig att du tittar på film men dina tankar är någon annanstans. Hypnos är alltså ett tillstånd då den medvetna delen av sinnet passeras och det undermedvetna öppnas upp. Hypnos används effektivt för att uppnå mål, uppnå förändring genom att skapa en speciell kommunikation med det undermedvetna.
 
Vi säger t. ex att du har en fobi för spindlar, för dig så är det otroligt obehagligt och du upplever det som något riktigt stort och hemskt, även om ditt medvetna sinne vet med sig om att det är löjligt att vara rädd för en liten spindel så kan du inte rå för hur du reagerar när du ser spindeln, för det har satt sig så djupt inom dig. Så för att skapa en förändring så räcker det inte med att du är medveten om problemet utan du måste gå djupare och eftersom du nu befinner dig i Hypnos och ditt medvetna sinne har öppnats upp så kan man effektivt och kraftfullt använda sig av Hypnos terapi och gå rakt in i ditt undermedvetna och lösa upp eventuella problem och blockeringar samt skapa din nya karta.
 
All hypnos är självhypnos och det innebär att det är du som gör det riktiga jobbet och jag är den som går vid din sida och guidar dig genom denna process. Faktum är att i Hypnos så är dina sinnen mer skärpta så det gör att vi har direkt kontakt med din inre kärna. Vi Finner roten och genom regression så går vi tillbaka och hittar då orsaken till ditt nuvarande problem. Sedan när vi har löst upp eventuella blockeringar så fyller vi på med ny positiv energi och positiva suggestioner och det är där vi formaterar om din nya karta.
 
Tillåter du dig att uppleva med inlevelse och känsla så kommer du också märka dess kraftfulla effekt. Hypnos och Hypnosterapi är en av världens mest kraftfullaste terapi former och har du viljan och motivationen så finns det inga gränser för hur långt du kan komma att uppnå. Sanningen är att bara att du befinner dig på denna sida så har du tagit ett steg mot rätt riktning.
 
Nu till den stora frågan, är du redo att skapa den positiva framtid som väntar dig? Är du redo att göra en förändring? Jag hjälper dig framgångsrikt att uppnå den förändring du söker.
 
Hur går en session till?
Det börjar med att vi ses och startar med ett samtal där vi pratar om vad du vill uppnå. Därefter leds du in en behaglig och djup avslappning där dina sinnen öppnas upp och vi arbetar med ditt problem.
Vi arbetar bara med ett problem åt gången, men det kan hända att flera problem löses upp under samma process. Jag använder mig av olika tekniker, väldigt kraftfulla och effektiva. Jag kan aldrig i förväg säga hur en session kommer att se ut, eftersom varje klient är unik. Din session kommer jag att skräddarsy för just dig, dina behov och dina önskemål.
 
Hur många sessioner behövs?
Det går aldrig att säga hur många sessioner som behövs, det är olika från klient till klient. Vanligtvis 1-3 sessioner.
Jag arbetar bara med klienter som är starkt motiverade till förändring. Det handlar om din framtid och att du verkligen ska uppleva den positiva förändringen till kropp och själ.
 
REGRESSIONSTERAPI - TIDIGARE LIV
När man gör en regression så går man tillbaka till en eller flera händelser i ditt förflutna som har påverkat dig och satt sina spår. Där löser vi upp blockeringar. Vi finner roten till problemet. Du kan även få återuppleva positiva händelser från ditt förflutna. Regressioner kan man också göra när man går tillbaka till tidigare liv.